+ МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА +

Ние ви помагаме да ги дефинирате вашите потреби и ефикасно да ги постигнете вашите цели заедно.

Ние сме токму таму каде што ви требаме.

+ Контрола на Квалитет +

Ние нудиме услуги за контрола на квалитетот за суровини, компоненти и готови производи. Ние го поддржуваме развојот на квалитетот на добавувачите на нашите клиенти во нивните простории и во магацините на invenio.

+ Машински инжинеринг+

CAD/CAM дизајн, обработка, производство на производни алат, производство на машини, сопствена мерна лабораторија се само дел од услугите што ги нуди нашиот оддел за машинско инженерство.

+ Услуги за човечки ресурси +

invenio нуди комплексни услуги за советување за човечки ресурси. Ние сме специјализирани за висококвалитетно регрутирање на кадар од специјалисти или таканаречени сини бои.

+ Логистика +

Можеме да обезбедиме сеопфатни логистички услуги и во просториите на клиентот и во нашите сопствени магацини.

+ Обуки (тренинзи) +

Ние нудиме услуги за обука од висока класа. Благодарение на нив, нашите клиенти можат поефикасно да го искористат потенцијалот својствен на нивните претпријатија.

praca_icon

+ Агенција за привремено вработување +

Привремениот персонал е специфичен облик на работа. Ангажираме вработени и од Полска и надвор од Европската Унија. Сеопфатно се занимаваме со легализација на вработување и престој и со сите други формалности.

+ МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА +

Мисија на компанијата

Ние сме таму каде што им требаме на нашите клиенти

Обезбедување услуги според потребите и очекувањата на клиентите – ова е најточната дефиниција за принципите на работа на invenio. Задоволството на нашите клиенти е предуслов за одржлив развој на компанијата и за одржување на угледот на доверлив партнер, затоа се обврзуваме постојано да го подобруваме квалитетот на нашите услуги.

+ ИНФОРМАЦИИ +

Новости

As we bid adieu to 2023, we reflect on a year that has been nothing short of transformative. It has been a journey marked by growth, challenges, the unwavering resilience of our te

+ КЛИЕНТИ INVENIO +

Нам ни веруваат главните производители на:

патнички автомобили

автомобилски компоненти

silnik_elektryczny

електрични мотори и хибридни погони

камиони

воздухопловни компоненти

akumulator_ikon

батерии

средства за јавен превоз

апарати за домаќинство и електронски уреди

други индустрии

+ Контакт +

logo invenio

Grupa invenio
ul. Fabryczna 2
43-100 Tychy, Polska
tel. +48 32 740 01 16
tel. +48 32 888 78 68
[email protected]
[email protected]

Scroll to Top
Scroll to Top