Регрутирање и оддел за советување за човечки ресурси

Инвенио нуди комплексни услуги за советување за човечки ресурси. Ние сме специјализирани за висококвалитетно регрутирање на специјалисти. Обезбедуваме услуги со супериорен квалитет, поддржувајќи ги кандидатите и клиентите во откривањето на нивните вистински потреби, што придонесува за нивниот долготраен иден успех.

Нашите вредности:

пристап до широк спектар на квалификувани специјалисти,
напредни техники и алатки за работа,
искусни специјалисти,
флексибилност во соработката со изведувачите.

Придобивки за вашиот бизнис:

kasa_icon

заштеда на пари

Имате реална можност за намалување на трошоците, вклучувајќи ги и трошоците за работна сила.

spoleczna_granat

флексибилност

Можете да ангажирате вработени без да мора да ги вработувате на трајна основа.

tarcza_icon

безбедност

Инвенио е одговорен за избор на соодветен нов вработен за вашата компанија.

zegar_granat

заштеда на време

Целиот процес на регрутирање го управуваат специјалисти на Инвенио.

Правила за транспарентна соработка

„Надомест за успех“ – ние не наплатуваме за потребното време за да ги потврдиме компетенциите на кандидатите, да ги избереме апликациите што доаѓаат, да обезбедиме информации или да бараме и регрутираме кандидати.

Ние не работиме на ексклузивна основа – можете да организирате сопствено регрутирање додека работите со нас.

Започнуваме со утврдување на вашите барања и очекувања во врска со кандидатите. Врз основа на овој опис, ние исто така можеме да обезбедиме необврзувачки цитат за процесот на вработување.

Регрутирање преку Инвенио

zegar_granat

Штедење на време 

hr_icon_min

Инвенио е одговорен за регрутирање и услуги за човечки ресурси/платен список

diagram_icon

 Поголема ефикасност

kasa_icon

Пониски трошоци за управување со човечки ресурси

Пристап до професионално знаење

tarcza_icon

Инвенио е одговорен за персоналот делегиран на клиентот

Ако вашиот бизнис е ограничен во трошоците за вработување, можеме да понудиме решенија за намалување на трошоците. Инвенио може да им обезбеди на нашите клиенти специјалисти на одредено време.

Тоа е совршено решение ако треба намалување на бројот на работни места, намалување на трошоците задржување на вашите вредни вработени.

Регрутирање директно на локацијата на клиентот

Нашите клиенти се големи корпорации и компании без професионални алатки за вработување. Ние гарантираме успех во регрутирањето со избирање кандидат кој ги исполнува условите утврдени од работодавачот.

Нашиот процес на избор на кандидати вклучува повеќе нивоа. Освен редовните интервјуа за работа, ние ги оценуваме апликантите користејќи мануелни, јазични и технички тестови.

Придобивки за вашиот бизнис:

Регрутирање за клучни позиции

Ние се справуваме со регрутирањето на професионално ниво – можеме да поддржиме постоечки процес или сами да го претставуваме вашиот бренд. Одлуката секогаш зависи од вас: во секој случај, ние ќе подготвиме понуди совршено прилагодени за вашите потреби.

Нашиот персонал има искуство во различни техники за избор на потенцијални кандидати. Нашите техники ни помагаат да пронајдеме талентирани специјалисти, менаџери и директори кои во голема мера придонесуваат за развојот и успехот на нашите клиенти.

Агенција за привремена работа Quality and Human Services

Квалитет и човечки услуги (Q&HS), инженерска и холдинг компанија, е основана во 2015 година за да ја задоволи побарувачката пријавена од клиентите на компанијата.

Нашата компанија е тим од искусни професионалци и експерти во регрутирање и ангажирање вработени и од Полска и надвор од Европската унија (т.е. Украина, Белорусија, Русија, Грузија, па дури и Индија и Бразил). Со посветеност, знаење и флексибилност, ние секогаш се прилагодуваме на потребите на нашите клиенти.

Q&HS е специјализирана за регрутирање на специјалисти и техничари од средно ниво. Ние спроведуваме сеопфатен процес на регрутирање, а користењето на нашите услуги гарантира пристап до најдобрите кандидати на пазарот на трудот.

Scroll to Top