Контрола на квалитетот на добавувачот

Знаеме дека навремените циклуси на испорака на делови и дополнителната контрола што не влијаат врз производствените процеси играат клучна улога. Клиентите кои ги користат нашите услуги знаат дека им доверуваат непречено производство на процесите на специјалисти. Обезбедени им се стабилност, сигурност и навременост. Тие генерираат заштеди и имаат време потребно за да ги подобрат работењето на компанијата и стапките на раст.

Контрола на квалитет

ikona_iso45001

ISO 45001 (OHSAS 18001) и ISO 9001 сертификат

csl2_icon

CSL1, CSL2, CSL3 и GP12 сертификат

ikona-sort

Сортирање и поправка

specjalista_240

-0-Oddelegowany inżynier rezydent-0-

spawanie_czar

Сертифицирани инспектори за VT1 + VT2

iso2015

ISO 9001: 2015, IATF и VDA сертифицирани ревизори

Услуги за поддршка

storage_icon

Пакување на производи

metrownka

Опрема за области за контрола на квалитетот на клиентите

transport_logistics

Логистика и надворешни складишта

planowanie_ikona_3

Дизајн и производство на мерачи за go/no-go и шублери

prezentacja_tablica

Обука за тешки и меки вештини

Завршна инспекција

Финалната инспекција обезбедува брза реакција на проблемите во производството без потреба да се запре производствената линија или да се вклучат сопствени вработени. Исто така, го следи производствениот процес и ги минимизира трошоците за потенцијалните жалби од страна на крајните клиенти.

Во сите наши проекти, ние обезбедуваме инженерска поддршка и гарантираме детално известување за извршените услуги.

Аутсорсинг на производствени процеси

Употреба:

Производство, квалитет, логистика и други процеси во просториите на клиентите и сали за сервис и логистика на Инвенио.

Оптимизација:

Зголемување на конкурентноста и ефикасноста кај клиентите.

Придобивки:

Ефикасна соработка со изведувачи, намалување на трошоците за работа, зголемен производствен капацитет, пристап до специјализирано знаење.

Како работиме?

01.

Заедно со клиентот, го дефинираме обемот на нивните потреби

02.

Вршиме организациска ревизија за дефинираната област

03.

Подготвуваме акционен план

04.

Ги спроведуваме акциите договорени со клиентот

05.

Континуирано го оптимизираме процесот што ни е доверен со следење на принципите на SMED

Поддршка за производствениот процес

Ние го минимизираме ризикот од неисправни производи кај клиентот, со сигурност извршувајќи го процесот на селекција на компоненти. Доколку се откријат неисправни производи, ние веднаш спроведуваме соодветни процедури за да спречиме проблеми во производството и квалитетот во иднина.

Обезбедуваме услуги за контрола на квалитетот 24/7. Целосниот извештај за нашата работа е секогаш достапен на Интернет. Обезбедуваме професионално управување и инженерска поддршка.

Сертификати и овластувања

Во 2001 година, Инвенио стана сертифициран давател на инспекциски услуги CSL1, CSL2 и GP12.

Контролираното ниво на испорака е дополнителен процес на контрола што го спроведува надворешна компанија во просториите на добавувачот. Постапката CSL2 се спроведува на барање на клиентот ако постои ризик, поради тековните активности на добавувачот, испораките да не бидат во согласност со оригиналните критериуми. Контролата на CSL2 не ги укинува постојните порти за квалитет. Тоа е паралелна услуга извршена во исто време.

laptop_ikon
-0-Dostęp do danych online-0-

-0-Aplikacja SRD daje Ci natychmiastowy dostęp do najbardziej aktualnych raportów naszych prac z każdego urządzenia – wszędzie, gdzie jesteś. Dane bez problemu pobierzesz także w formacie XLSX lub PDF. W ten sposób oszczędzamy Twój czas-0-

zegar_granat

-0-

24 godziny, 7 dni w tygodniu

Raport będzie na Ciebie czekać w aplikacji zawsze, kiedy go potrzebujesz. Nie musisz się
przy tym obawiać, że cokolwiek Cię ominie. System powiadomień poinformuje,
kiedy raporty zostaną zaktualizowane.-0-

jakosc_icon

-0-

Przejrzystość i łatwość obsługi

Zadbaliśmy o użyteczność i zastosowaliśmy nowoczesne rozwiązania po to, by obsługa SRD była dla Ciebie maksymalnie intuicyjna. Wygoda obsługi aplikacji przekłada się na efektywność i satysfakcję z pracy, do czego przykładamy najwyższą wagę.-0-

Scroll to Top
Scroll to Top