Среќен Божиќ!

На сите клиенти, колеги и пријатели им посакуваме Божиќ полн со љубов, радост и здравје. Нека следната година биде време на мир и реализација на сите планови и соништа. Ви посакува, Tимот на Инвенио ___ We wish full of love, joy and health Christmas to all Clients, Colleagues and friends. Let the next year be …

Среќен Божиќ! Czytaj więcej »